Prometis logo hr 1

 

 

HOME

 

USLUGE

 

REFERENCE

 

NOVOSTI

 

O NAMA

 

ENGLISH

 

 

 

Prometis je vrsnost aktivnosti i usluga uskladio s normom ISO 9001:2008

 


NOVOSTI


Prometis je jedna od 16 konzorcijskih tvrtki iz 15 zemalja koja sudjeluje u izradi projekta Sedmoga okvirnog programa EU “B2B LOCO - Baltic-to-Balkan network for logistics competence” (Mreža logističke kompetentnosti Baltik-Balkan).

Cilj je projekta da postane platforma razmjene znanja, najboljih praksi, novih tehnologija i rješenja u logistici. Namjera je bitno povećati sudjelovanje malih i srednje velikih tvrtki u projektima okvirnih programa EU putem demonstriranja i aktivnog promoviranja rezultata prošlih i tekućih projekata koji su usmjereni praktičnoj primjeni.

Želite li saznati više, posjetite web portal B2B LOCO.

 

b2b_logo_e.jpg

 

 

U tijeku je priprema Drugih poslovnih posredničkih susreta "Inovativna logistička rješenja", koji se 1. prosinca 2010. održavaju u Pragu, Češka Republika, a sudjelovanje je besplatno.

Zanimaju li vas novosti u projektu ili novosti u području prometne logistike, preuzmite četvrto pismo s novostima: Četvrto pismo - hrvatska verzija ,   Četvrto pismo - engleska verzija.

 

 

 

Istraživačke, konzultantske, prijevozne i logističke, pa i druge male i srednje velike tvrtke, posebno će zainteresirati elektronička poslovno-posrednička funkcija projekta B2B LOCO. Tu će te funkciju moći koristiti temeljem registracije, posjećujući stranicu B2B LOCO: Poslovno posredovanje.

Posrednička funkcija omogućuje zajedničko korištenje znanja, poslovno povezivanje partnera koji traže i nude usluge i proizvode te ulazak poduzeća u projekte EU u sklopu okvirnih programa EU.

 

fp7_logo_e.jpg

 

Na tri poslovno-posrednička događaja predstavnici malih i srednjih poduzeća imat će mogućnost neposredno razgovarati o međusobnoj suradnji i poslovanju (u Madžarskoj, Češkoj Republici i Hrvatskoj). Prvi susreti održani su 10. lipnja 2010. u Nađkaniži (Madžarska).